شهردار قلمرو ۹ به ما می گوید: اینجا حدود ۴۰ روباه زیبا دارد! » اما همه می دانیم واژه قشنگ» را صرفاً به دلیل حس نظم شناسی اش» به فقره می سرما و از این رویه بوسیله هیچ اسکناس شادمان نیست! اجاق سرگین سفید رنگ جزیی ۵شعله زهوار داخل رفته کنار داخل ورودی بزرگ این ساختمان نیم کاره علامت از وجود و پیشگاه نگهبان دارد. نگهبانی که بوسیله هیچ عنوان نمی تواند امنیت را در این حیاط ۷هزار مترمربعی وجهه درنگ. این ساختمان شقه کاره خیابان شهید نظری، در فلکه چهارم تهرانپارس در عهد دفاع مقدس قرار حیات تبدیل به مرکز توانبخشی برای جانبازان شود اما با بخشیدن زیاد از ۳ دهه دست نخورده و متروک جاویدان مانده است. گزارش ما را درباره این ساختمان نخراشیده» که میان چند مرکز و دایره داخل انتهای محله مجیدآباد» است بخوانید.   خانه در میان اداره های دولتی



 با یکی از ساکنان خیابان نهم خاوری تو خیابان توحید بوسیله جانب ساختمانی متروکه می رویم. از خیابان توحید به طرف انتهای خیابان نهم شرقی حرکت می کنیم و به ابتدای خیابان شهید نظری می رسیم. از آنجا میدان قرآن» از دور پیداست. راسته زیبا و خلوتی که جان می دهد برای پیاده روی، موتورسواری، چرخه سواری، یا هر فقره دیگری که به دنج بودن و سکوت و خلوتی احتیاج داشته باشد. داخل سیرت بازار قرآن یک ساختمانی نصف کاره با تابلو سفید دیده می شود. بناء گسترده که عباس مهدیان اقبال آبادی» که بناء اش در انتهای خیابان نهم واقع شده، مساحت آن را حدود ۷هزارمترمربع برآورد می کند. این بناء به قول اهالی نگرش حدود ۴۰ سال است که به همین شکل و به همین وضع پاینده مانده است.

نیمه کاره و متروک. ترساننده و تاریک. کثیف و باثبات و البته پر از موش و جانوران کنایه دار. در واقع در هر سوراخ سنبه اش، کلونی این جانوران است که بخاطر خویشتن جولان و به عمر حقیرانه خود، البته در کنار ساکنان فلکه چهارم تهرانپارس دنباله می دهند. این ساختمان تو حقیقت بین اداره های دولتی سرزمین ۹ محاصره شده است. در غرب ساختمان که روی تابلو، متعلق بوسیله کالج مدیریت توانبخشی» است، ساختمان معاونت حمل ونقل و ترافیک شهرداری منطقه ۴ بوسیله چشم می خورد. در شرق این ساختمان، شهرداری ناحیه۹ منطقه۴و درون جنوب میدان قرآن، پارکینگ چند هزاره متری رایگان شهرداری و دست آخر داخل شمال، خیابان چهاردهم قرار پژمان است. ساکنان خیابان توحید و برزن مجیدآباد با گذشت ۴۰سال هنوز امیدوارند که با عکس العمل این گزارش سرانجامی را برای این ساختمان گرایش بکشند. مهدیان دولت آبادی یکی از این ساکنان ۴۰ساله است.   ساختمان دست به دست چرخیده است!  



رضا مهریزی» شورایار محله مجیدآباد» ساکن فلکه چهارم تهرانپارس است. بوسیله قولی سجل» و تاریخچه این مسکن در دستش است. بی رودربایستی می گوید: این زمین حدود ۴ دهه است که به همین شکل ول شده و به لحاظ زیست محیطی و مباحث اجتماعی مشکلاتی برای ساکنان محله ما مهیا کرده است. هیچ وضع کنترلی روی آسیب ها و معضل های موجود این ساختمان نیمه کاره وجود ندارد. این زمین و ساختمان نیمه کاره داخل اختیار دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی است. به تری شنیده ام که این ساختمان به مقدر شدن مخصوص و به فردی واگذار شده تا دست آخر به بیمارستان و مرکز توانبخشی تحول شود ولی با ردیابی همسایه ها و هیئت امنای مسجد المجتبی(ع) و بسیجیان این مسجد هنوز به پاسخ قطعی و سرراست نرسیده ایم. در شورایاری خیابان کوچک تاکنون چندین مصوبه داشته ایم و مقرر کرده ایم که تکلیف این بنا نمودار شود. مکاتباتی هم با شهرداری ناحیه ۹ داشته ایم. از شیوه شهرداری مبدا شدیم که این ساختمان تو حال ارجاع است. اعتبار مسلم و عجالتاً باید این واقعیت را با مردم در میان بگذارم که خلال ۳۰ سال گذشته این بناء چندین و چند جنین دست به دست چرخیده است اما هنوز هیچ مفید برای سامان اعطا کردن به آن انجام نشده و حالا نیز درون اصالت دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی راحتی دارد. چماق نگهبان منافی اشرار نمی شود!  

محمدرضا رستمی» صاحب سوپرمارکتی سر خیابان نهم شرقی یکی دیگر از ساکنانی است که انتظار دارد هرچه زودتر تکلیف این ساختمان نیمه کاره ۴۰ ساله مشخص شود. به گفته خودش بارها برای جمع آوری معتادان و اشرار و کارتن خواب هایی که در حیاط این خانه امن می گیرند و پنهان می شوند، با کلانتری ۱۴۶ خیابان رشید وابستگی پژمان و بارها شهرداری را در جریان قرار داده اند ولی بوسیله تعهد معروف هنوز آب از آب تکان نخورده و کارشان گویی آب درهاون کوبیدن بوده است. رستمی می گوید: مشتریان میدان میوه و تره بار توحید، کارفرما رجوع های مرکز مخابرات مثال گمنام و نمازگزاران مسجدالمجتبی(ع) هر روز تماشاچی تردد افراد معتاد و کارتن رویا به این خانه بد که علاوه به خشکی امدن همگی مشکلاتش نمای خیابان کوچک را بی آرامی زشت کرده، هستند و بارها بوسیله کلانتری و شهرداری شکایت کرده اند ولی هیچگاه اتفاقی نیفتاده و نمی افتد. ۴۰ سال پیش یادم است که فقط یک سال خاکبرداری این ساختمان کشش کشید و درون مقطعی حزن راحتی حیات اینجا به مرکزی مثل درمانگاه شفا یحیاییان» تغییر شود اما هرچه بوده و دیده ایم و شنیده ایم تا بدین حین جنین و وعید بوده و دیگر هیچگاه! معتادان به راحتی فنس ها را بسرنوشت شوم دچار کردن می کنند و شب ها تو این ساختمان می خوابند. وجود آنها کنف منطقه و محله را به خطر انداخته وکاری از دست پلیس اندوه ساخته نیست. بود نگهبان این ساختمانی هم که حدود ۲، ۳ سال است در اینجا ست دارد، نمی تواند ضامن کنف محله ما باشد. داخل یک گفتار باید گفت که زور اشرار به عنف چماق نگهبان می چربد! » استقامت ساختمان رگه خورشید ندارد  مسعود سلیمی-شهردار سرزمین ۹ منطقه ۴

از شهردار ناحیه ۹ منطقه ۴ درباره این ساختمان می پرسیم. جویا می شویم که شهرداری برای پناه کوچه و زیبایی عفو به شکل ظاهری این منطقه چه کارهایی ارتکاب داده است. مسعود سلیمی» شهردار قلمرو ۹ منطقه ۴ واقعیتی را با ما داخل میان می گذارد: جمع آوری معتادان در حیطه کار نیروی انتظامی است و بوسیله ما مربوط نمی شود. ولی از آنجایی که این خانه چندین سال است که شقه کاره باقی مانده ما چندین بار و در دوره های مختلف بوسیله صاحبان آن تذکر و اخطاریه داده ایم. ساختمان ۷ هزارمترمربعی سیرت بازار قرآن اگر خطرآفرین بود وضعش اختلاف می کرد.

در این قیافه ما می توانستیم جریمه سنگینی روی دوش صاحبانش بگذاریم تا داخل دنباله ساخت وساز و پیش از نخست مکرر پیدایش وساز، آنها را مم کنیم تا جزا سنگینشان را بپردازند. اما اکنون واقعیت به ما نکته دیگری را می گوید. واقعیت درون شلنگ اول این است که به تعهد بچه های تهران استقامت ساختمانی ردخور ندارد و این ساختمان به هیچ وجه خطرآفرین نیست و با توجه به بنیان و پی ریزی اش که حدود ۴دهه پیش ارتکاب گرفته، این ساختمان از استحکام مطلوبی برخوردار است. صاحبان ساختمان دور زمین خود فنس کشیده اند و درون تو زمین خودشان محصورند. این بناء متعلق به دانشکده شهید بهشتی بود و به بخش خصوصی واگذار شد. مدخل مخصوص اما نتوانست به تعهداتش پایبند باشد و به همین دلیل دانشگاه قرار عدالت را به شکل قانونی الغا کرد.

ما یک هفته پیش بوسیله همراه شورایار محله از این ساختمان ملاقات کردیم. با دانشگاه شهید بهشتی تماس گرفتیم. چندین اخطار به آنها دادیم و آنها را مم کردیم که به اخطارهای کتبی ما پاسخ دهند. » 
از سلیمی می پرسیم که شهرداری ناحیه ۹ چه اقدام های بازدارنده ای برای ایمنی و آسایش زندگی شهروندان این خیابان کوچک ادا داده است. سلیمی بدون مکث می گوید: ما می توانیم برای مقابله با جانوران موذی در مسکن و اطرافش طعمه گذاری کنیم. در صورت امید بسرنوشت شوم دچار کردن خصوصی و دانشکده پزشکی دانشگاه مثال بهشتی آماده هرگونه شریک با آنهاییم. شهرداری حاضر است هرکاری ارتکاب دهد تا سرنوشت این خانه نیم کاره هرچه زودتر مشخص شود و وجودش نه باعث مزاحمت اهالی محل بلکه برای آنها کار کننده بی قراری باشد و مشکلی از مشکلات آنها را از سر راهشان بردارد. »

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها