قرن هاست که از آرد نخود تو آشپزی هندوستان استفاده می شود. نخود یکی از حبوبات پرکاربرد با طعمی صبور و شبیه به مغزهاست. آرد نخود را می توان بوسیله استراحت تو ساختمان تمهید کرد. اغلب آردها محتوی گلوتن هستند. برخی افراد نمی توانند از غذاهای شامل گلوتن استفاده کنند. به تازگی تو سرتاسر گیتی از آرد نخود به عنوان جایگزین عاری گلوتن بخاطر آرد گندم کاربرد می شود. آرد نخود فواید بسیاری برای صلح و صفا دارد. در ادامهٔ این یادداشت با خواص آرد نخود و رویه تهیه آن بیشتر آشنا بشوید. حتما بخوانید:غله سیاه چیست و چه خواصی دارد؟خواص جو دوسر؛ فوایدی که این خوراکی برای کاهش وزن و پوست شما داردخواص برنج قهوه ای؛ ۱۴ واکنش ای که این خوراکی برای سلامتی دارد ۱. سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی

آرد نخود سرشار از مواد مقوی بنیادی است. یک فنجان (۹۲ گرم) آرد نخود دارای ارزش تغذیه ای دون است: کالری: ۳۵۶؛ پروتئین: ۲۰ گرم؛ چربی: ۶ گرم؛ کربوهیدرات: ۵۳ گرم؛ فیبر: ۱۰ گرم؛ تیامین (ویتامین B-۱): مقدار ۳۰٪ از نیاز روزانهٔ بدن؛ فولات (ویتامین B-۹): مقدار ۱۰۱٪ از حاجت روزانهٔ بدن؛ آهن: نرخ ۲۵٪ حاجت روزانهٔ بدن؛ فسفر: قیمت ۲۹٪ نیاز روزانهٔ بدن؛ منیزیم: مقدار ۳۸٪ نیاز روزانهٔ بدن؛ مس: ارزش ۴۲٪ حاجت روزانهٔ بدن؛ منگنز: ارج ۷۴٪ نیاز روزانهٔ بدن؛

یک فنجان آرد نخود محتوی قدری بیشتر از نیاز یومیه تان بوسیله فولات است. این ویتامین نقش مهمی درون پیشگیری از بروز نقص لولهٔ عصبی درون نوزادان دارد. دراین اساس یک مطالعهٔ مشاهده ای بر روی م از ۱۶۰۰۰ طفل ادا گرفت. نتیجهٔ معاینه نشان داد نوزادان نی که از آرد غنی شده با فولات و سایر ویتامین ها مصرف می کنند، ۶۸ درصد کمتر از نوزادان نی که از آرد معمولی استعمال می کنند، دچار نقص لوله خشمناک می شوند. همچنین سطح فولات در خون نی که از آرد غنی شده با فولات مصرف می کردند، ۲۶ درصد بیشتر از گروه دیگر بود.

بها فولات تو آرد نخود به طور غریزی تقریبا دو برابر آرد غنی شدهٔ غله است.

علاوه به خشکی امدن این آرد نخود منبع نوع دوستی از برخی مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، فسفر، مس و منگنز است. ۲. کاهش تشکیل ترکیبات مضر در غذاهای فراوری شده

آرد نخود محتویآنتی اکسیدان های مفیدی به اشتهار پلی فنول است. آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که درون بدن با مولکول های ناپایداری به اشتهار بنیانی آزاد می جنگند. عمده های آزاد در بروز بیماری های مختلفی در بدن نقش دارند. پلی فنول های گیاهی در کاهش بنیادی های آزاد موجود در غذاها و خنثی سازی تأثیرات مخرب و آسیب های آن ها تو بدن نقش ویژه ای دارند.

نیز به دیدن می رسد آرد نخود درون کاهش ترکیبی بوسیله نام آکریل آمید» در غذاهای فرآوری شده کارگر باشد. آکریل آمید یک محصول جانبی ناپایدار در مواد غذایی فرآوری شده است. اسنک های بر پایهٔ آرد و سیب خاکی محتوی مقادیر چشمگیری از آکریل آمید است. آکریل آمید احتمال بروز عطارد را تکثیر داده و با ابراز اختلالاتی شبیه مشکلات تولیدمثلی، عصبی، کاهش عملکرد عضلات و کاهش فعالیت آنزیمی و هورمونی در ارتباط است.

در یک تجسس بر روی چندین نوع آرد، آرد نخود یکی از پایین ترین مقادیر تولید آکریل آمید را پس از حرارت دهی داشت.

همچنین محققین دریافتند کاربرد از خمیر نخود در تهیهٔ چیپس سیب زمینی، تو کاهش تشکیل آکریل آمید موثرتر از استفاده از آنتی اکسیدان هایی مانند مرزنگوش و کرن بری است.

درنهایت تو مطالعه ای مشاهده شد، در کلوچه هایی که در آنها از ترکیبی از آرد نخود و گندم استفاده می شود، بها آکریل آمید ۸۶ درصد کمتر از کلوچه هایی است که تو آنها تنها از آرد گندم استفاده می شود. ۳. کالری اندک نسبت به آرد عادی



اگر به دنبال کاهش کالری دریافتی تان هستید، آرد نخود جایگزین خوبی بخاطر آرد غله محسوب می شود. مقدار مساوی آرد نخود داخل مقایسه با آرد گندم تصفیه شده، ۲۵٪ کمتر کالری دارد. یعنی در نرخ برابر، مقیاس کالری آرد نخود کمتر است. درنتیجه آرد نخود خلل وفرج دار کالری پایین تری دارد.

چگالی کارمایه بوسیله خاطر تأثیرش در کنترل وزن به طور گسترده ای موردمطالعه قرار محزون است. محققین پیاده شدن این باورند که استفاده از غذاهایی با چگالی کالری ناچیز روش بهتری نسبت به کاهش غذاخوردن است.

در یک مطالعهٔ ۱۲ هفته ای کنار روی ۴۴ فرید دارای تکثیر وزن، شرکت کنندگانی که غذاهای با چگالی کالری کم مصرف کرده بودند نسبت به کسانی که دستورالعمل های تغذیه ای پیچیده را دنبال می کردند، ۱٫۸ تا ۳٫۶ کیلوگرم بیشتر وزن کم کردند.

بنابراین جایگزین کردن آرد نخود با آرد گندم می تواند به شما کمک بکند تا بدون کاهش حجم وعدهٔ غذایی، میزان کالری دریافتی تان را کاهش بدهید. ۴. خاصیت سیرکنندگی بیشتر نسبت بوسیله آرد غله

محققین دهه هاست که کنار این باورند که مصرف حبوبات شبیه نخود و عدس انگیزه کاهش احساس گرسنگی می شود.

براساس مطالعه ای که در سال ۲۰۱۴ ارتکاب گرفت افزودن حبوبات به وعدهٔ غذایی علت افزایش ۳۱ درصدی احساس سیری پس از صرف وعدهٔ غذایی می شود.

علاوه براین آرد نخود خود همچنین موجب کاهش گرسنگی می شود. بااینکه تمام مطالعات این ادعا را ثبوت نمی کنند، اما برخی از آنها از واکنش آرد نخود پیاده شدن افزایش عاطفه سیری حکایت دارند. یکی از راه هایی که آرد نخود باعث کاهش گرسنگی می شود، از شیوه تنظیم هورمون گرلین است. به دید می رسد پایین بودن سطح هورمون گرلین بتواند به افزایش احساس سیری کمک بکند. حتما بخوانید: ۱۱ غذایی که جلوی گرسنگی شما را می گیرد

درون یک مطالعهٔ مشاهده ای بر روی ۱۶ زن کسانی که از شیرینی محتوی ۷۰ درصد آرد گندم و ۳۰ درصد آرد نخود مصرف کردند، نسبت به کسانی که شیرینی دربرگیرنده ۱۰۰ درصد آرد غله کاربرد کرده بودند، سطح گرلین پایین تری داشتند.

بااین تفاسیر هنوز اندوه برای مشخص شدن خاصیت کنجکاو آرد نخود به خشکی امدن روی اشتها و هورمون های گرسنگی به مطالعات بیشتری نیاز است. ۵. آرد نخود کم از آرد گندم بر روی قند خون تأثیر می گذارد



میزان کربوهیدرات در آرد نخود تقریبا نصف آرد گندم است. بنابراین آرد نخود به شکل متفاوتی بر روی قند خون واکنش می گذارد.

شاخص گلوکزی نشان می دهد غذا با چه سرعتی در بدن بوسیله قندها تحول شده و موجب تکثیر قند خون می شود. گلوکز شکلی از قندهاست که بدن اولویت می دهد برای تأمین کارمایه از آن استفاده بکند. متمایز گلوکزی بخاطر گلوکز ۱۰۰ است. یعنی مصرف گلوکز باعث می شود قند خون در تند ترین زمان ممکن افزایش یابد. شاخص گلوکزی آرد گندم حدودا ۷۰ است. شاخص گلوکزی نخود ۶ و شاخص گلوکزی میان جنین های تهیه شده از آرد نخود بین ۲۸ تا ۳۵ است. این غذاها با شاخص گلوکزی پایین نمدار نسبت بوسیله آرد گندم، با سرعت کمتری موجب افزایش قند خون می شوند.

داخل دو مطالعهٔ مشاهده ای بر روی ۲۳ نفر مشخص شد، مصرف غذاهایی که با آرد نخود تهیه شده اند، باعث می شود تا سطح قند خون نسبت به استفاده غذاهای تدارک شده از آرد گندم پایین تیز بماند.

در یک مطالعهٔ مشابه بر روی ۱۲ زن سالم مشاهده شد تغییرات قند خون در نی که از نان تهیه شده از آرد گندم همراه با ۲۵ تا ۳۵ درصد آرد نخود کاربرد می کنند، م کمتر از کسانی است که نان شان ۱۰۰ درصد از آرد گندم تهیه شده است.

بااین حال باید برای تشریح دقیق وابستگی میان آرد نخود و قند خون مطالعات گسترده تری انجام بشود. ۶. سرشار از فیبر

آرد نخود سرشار از فیبر است. زیرا نخود سرشار از این مادهٔ مغذی است. یک فنجان آرد نخود محتوی ۱۰ گرم فیبر است که این مقدار، سه موافق فیبر موجود در آرد سفید است.

فیبر فواید بسیاری برای صلح و صفا دارد. فیبر موجود تو نخود به طور اختصاص فایده زیادی درون کاهش سطح روغن خون دارد. در یک مطالعهٔ ۱۲ هفته ای بر روی ۴۵ بزرگسال مصرف ۳۰۰ گرم نخود در هفته بدون دگرگونی دیگری درون رژیم غذایی توانست کلسترول طولانی را ۱۵٫۸ میلی گرم پهلو دسی لیتر کاهش بدهد. به نظر می رسد این تأثیر بیشتر به خاطر فیبر موجود در نخود باشد.

در یک مطالعهٔ مانند بر روی ۴۷ بزرگسال مشاهده شد نوشیدن نخود به مدت پنج هفته می تواند در مقایسه با آرد گندم باعث کاهش کلسترول کامل به مقدار ۳٫۹٪ و کلسترول بد به مقدار ۴٫۶٪ بشود.

نیز نخود محتوی نوعی فیبر به نام نشاستهٔ قائم (نشاستهٔ امین به هضم) است. تو یک مطالعه بر روی برخی غذاها، نخود برشته شده تو پیاده شدن موز نارس بالاترین بها نشاستهٔ مستقر را داشتند.

نشاستهٔ برقرار تا زمان بزمین نشستن به رودهٔ مبصر هضم نمی شود. همین امر نشاستهٔ جماز را به منبع غذایی خوبی بخاطر باکتری های موثر موجود در روده تبدیل کرده است. نشاستهٔ مقاوم می تواند سربزرگی فدایی مصیبت ها مانند بیماری های قلبی، دیابت نوع ۲ و عطارد کولون خواه روده مبصر را کاهش دهد. ۷. پروتئین اعلی نسبت بوسیله سایر آردها

مقدار پروتئین موجود داخل آرد نخود بیشتر از سایر آردها از عموم آرد سفید و آرد طولانی تهیه شده از گندم است. یک فنجان آرد نخود محتوی ۲۰ گرم پروتئین است. در حالی که این ارزش در آرد سفید ۱۳ گرم و در آرد کامل ۱۶ گرم است.

بدن برای ساخت عضلات و ترمیم آسیب ها و گشایش بیماری ها به پروتئین حاجت دارد. همچنین پروتئین نقش مهمی در کنترل وزن دارد. غذاهای سرشار از پروتئین شما را به مدت بیشتری سیر نگه می دارند و بدن تان برای هضم آنها، کالری بیشتری کاربرد می نرم.

علاوه بر این به اندیشه نقش پروتئین ها درون رشد عضلات، مصرف پروتئین کافی می تواند حفظ عضلات در زمان کاهش وزن کمک بکند.

همچنین نخود یک حقیقت پروتئینی عالی برای گیاه خواران است. زیرا نخود محتوی ۸ آمینواسید از ۹ آمینواسید ضروری است. آمینواسیدها واحدهای ساختاری پروتئین ها هستند که بیشتر آنها از طریق غذا تامین می شوند.

عزب آمینواسید ضروری که درون نخود یافت نمی شود، متیونین است که به وفور تو بسیاری از منابع گیاهی مانند لوبیا سفید بود دارد. ۸. جایگزین ممتاز بخاطر آرد گندم

آرد نخود جایگزینی عالی برای آرد گندم است. میزان مواد مقوی موجود داخل آرد نخود بیشتر از آرد تصفیه شده است. آرد نخود نسبت به آرد غله مقدار بیشتری ویتامین، مواد معدنی، فیبر و پروتئین دارد، ولی کالری و کربوهیدرات کمتری دارد.

آرد نخود گلوتن ندارد. همین امر آرد نخود را بوسیله گزینه ای عالی برای مبتلایان به سلیاک و حس بوسیله غله کرده است.

آرد نخود در پخت وپز مثل آرد غله است. آرد گندم آرد نخود آرد متراکمی است و می تواند تا حدی خاصیتی که گلوتن در آرد گندم در زمان پختن دارد را ایجاد بکند. بنابراین آرد نخود گزینهٔ خوبی برای مصرف در نان های عاری گلوتن است. محققین مشاهده کردند که ترکیب سه قسمت آرد نخود همراه با یک تقدیر نشاستهٔ سیب خاکی خواه نشاستهٔ مانیوک ترکیبی ایده آل است. البته استفادهٔ تنها از آرد نخود نیز می تواند میوه قابل قبولی را ارائه بدهد.

جایگزینی ۳۰ درصد از آرد گندم در کلوچه با آرد نخود می تواند باعث اضافه مواد مغذی و محتوای پروتئین میوه شده و درون لب حال درون طعم و هویدا محصول هیچ تغییری خلق نکند. ۹. قابلیت تهیهٔ آسان آرد نخود در خانه



می توان به راحتی در بناء آرد نخود درست کرد. طولانی چیزهایی که بخاطر این فرمان نیاز دارید، عبارت اند از: نخود خشک شده، سینی شیرینی پزی، غذاساز و الک. راه تهیه آرد نخود تو ساختمان

۱. اگر می خواهید از نخود برشته شده آرد تهیه کنید، ابتدا نخود خشک شده را در سینی عسل پزی ریخته و آن را به مدت ۱۰ دقیقه تو دمای ۳۵۰ درجهٔ فارنهایت (۱۷۵ سانتی گراد) تو فر بگذارید تا نخود به اثر جزیی قهوه ای طلایی درون بیاید. انجام این مرحله اختیاری است.

۲. نخود را در غذاساز آسیاب کنید تا به لباس پودر ریزی درون بیاید.

۳. سپس آرد نخود را با الک صاف کنید تا تکه های صلب نخود که به مرحمت آسیاب نشده اند، استثنا شوند. می توانید این تکه ها را دوباره داخل غذاساز ریخته یا حتی اصلا کاربرد نکنید.

برای افزایش زمان مراقبت آرد نخود را درون ظرفی مقاوم در طبق هوا و در دمای اتاق محافظت بکنید. با این متد می توان آرد نخود را بوسیله مدت ۶ تا ۸ هفته نگهداری کرد.

روش های استعمال از آرد نخود عبارت اند از: جایگزین آرد گندم در پخت وپز؛ ترکیب با آرد غله بخاطر افزایش خاصیت غذاهای پختنی؛ به عنوان ماده ای که می تواند به طور طبیعی به سوپ ها و خورش ها غلظت ببخشد؛ مصرف تو غذاهای سنتی هندی مشابه پاکورا و لادو؛ استفاده در تهیهٔ پنکیک و کرپ؛ نانی سبک بخاطر همراهی با غذاهای سرخ کردنی. تو دنباله بخوانید: خواص جو؛ ۳۱ دلیل بنیادی برای گنجاندن نان مجرای لنف در رژیم غذایی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها