شاید مصرف ویتامین ها را درون روز فراموش کنید، ولی نوشیدن قهوه روزمره تان را فراموش نکنید. چنانچه در این گروه راحتی دارید، چرا این دو امر را همزمان انجام ندهید؟ می توانید با اضافه برخی مواد مقوی به قهوه تان، ویتامین ها، آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی را به آن بیفزایید. در ادامه، با ۶ روش برای اضافه کردن ویتامین و آنتی اکسیدان بوسیله قهوه آشنا بشوید. این رفتار می تواند باعث افزایش انرژی، تقویت عملکرد قلب و فواید دیگری شود. حتما بخوانید:قهوه گانودرما؛ با خواص و مالیات جانبی آن آشنا شویدچای ماسالا، طرز تدارک و خواص آنخواص رزماری؛ ۱۱ خاصیت این گیاه خوش عطر برای صلح و صفا و پوست ۱. اضافه دارچین برای سلامت قلب

تکثیر دارچین بوسیله قهوه باعث افزایش فایده آنتی اکسیدانی و گشایش طعم قهوه می شود. هزاران سال است که از دارچین بخاطر خواص درمانی اش استفاده می شود. دارچین سرشار از آنتی اکسیدان های مفید است و یکی از بالاترین فعالیت های آنتی اکسیدانی را در میان ادویه ها داراست.



براساس مطالعات اجرا گرفته روی موش ها، دارچین داخل محافظت از دل و عدد مؤثر است. وارسی ای سلولی به خشکی امدن روی آدم ها نشان می دهد که دارچین می تواند کار بزرگ بروز سرطان را کاهش دهد و موجب تقویت جهیز ایمنی می شود.

متد استفاده: بخاطر کاربرد از دارچین، نصف قاشق چای خوری از آن را قبل از مصرف در قهوه تان بریزید و آن را غم بزنید یا یک ملاقه چای خوری پودر دارچین را ابتدا درون قهوه تان ریخته و بگذارید دم بکشد.

نکات: بهتر است از دارچین واقعی استفاده کنید. پیداکردن این نحو از دارچین کمی سخت تر است و نرخ آن از گونهٔ دارچین چینی (کاسیا) بیشتر است. همچنین مصرف منظم دارچین اصلی نسبت به دارچین چینی تندرست تر است. دارچین چینی دارای یک ترکیب گیاهی به نام کومارین است که مصرف مقادیر بالای آن می تواند مشکلاتی به همراه داشته باشد. ۲. تکثیر زنجبیل برای تسکین درد عضلات



اضافه زنجبیل به قهوه می تواند عطر و طعم منحصربه فردی بوسیله قهوه بیفزایید. درعین حال می توانید از خواص بسی زنجبیل بخاطر صلح و صفا نیز برخوردار شوید. صد هاست که از زنجبیل برای درمان حالت تهوع استفاده می شود. زنجبیل محتوی ترکیبات آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی است. همچنین زنجبیل در کاهش درد عضلات، کاهش کلسترول و دستیار به گوارش نیز مؤثر است.

روش استفاده: می توانید پودر زنجبیل را به طور مستقیم و درون آخر بوسیله قهوه تان بیفزایید (۱ ملاقه چای خوری داخل هر فنجان).

نکات: می توانید زنجبیل ابتکاری را بیش ریز رنده کنید و آن را در اندازه های یک قاشق چای خوری تو فریزر بگذارید. بعد هر بسته از آن را بخاطر قهوه تان بردارید. ۳. افزایش قارچ برای تکثیر سلامت



حین کردن قهوه همراه با قارچ می تواند فواید شگفت آوری بخاطر صلح و صفا داشته باشد. قارچ خاصیت ضدویروس، ضدالتهاب و تقویت مایه حمایت را دارد. قارچ سرشار از آنتی اکسیدان هاست و در مطالعات انجام محزون روی موش ها، خاصیت ضدسرطان و پیشگیری از مصیبت های جگر از خویشتن نشان انصاف. همچنین قارچ می تواند بوسیله تامل پری بیوتیک های قدرتمندش در تقویت گوارش نیز مؤثر باشد.

مصرف قهوه همراه با قارچ می تواند موجب کاهش کافئین و برخی عوارض مصرف کافئین مانند مشکلات معده بشود.

نکات: همهٔ قارچ ها قرین غم نیستند. چنانچه بوسیله دنبال انرژی بیشتر هستید، از قارچ سرچماقی و اگر بوسیله عقب کاهش استرس و خواب خوب و اسودگی هستید، از قارچ گانودرما کاربرد کنید.

اسلوب مصرف: می توانید از راسته پودر قارچ را بخرید و براساس نحوهٔ استفاده روی بسته، از آن استفاده کنید. ۴. اضافه زردچوبه برای کمک به گوارش



زردچوبه خواص بسیاری بخاطر سلامتی دارد. بسیاری از خواص زردچوبه از معدود به معروفیت کورکومین نشئت می گیرد. کورکومین خاصیت ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی دارد. زردچوبه بوسیله زهر زدایی کبد، بهبود گوارش و احتمالا افسردگی کمک می کند.

روش استفاده: می توانید زردچوبه، قهوه، شیرنارگیل و روغن نارگیل را با بی قراری خیساندن بکنید تا قهوه ی مفیدتر و خوشمزه تری داشته باشید.

نکات: بخاطر اضافه خواص زردچوبه آن را با قدری فلفل سیاه ترکیب کنید. فلفل سیاه می تواند نبوغ جذب مواد مفید موجود در زردچوبه را اضافه دهد. ۵. افزودن جینسینگ پرویی برای تنظیم هورمون ها



شاید پودر جینسینگ پرویی که از ریشهٔ این گیاه بوسیله مشت می آید را دیده باشید. از ریشهٔ جینسینگ پرویی به طور سنتی برای افزایش باروری استعمال می شده است. تو یک بررسی علمی، مصرف موش ها از جنسیگ توانست جهت تنظیم هورمون ها شود. همچنین این علف هرزه بوسیله پندار خواص احتمالی اش داخل بهبود عملکرد ورزشی، اضافه انرژی و میل جنسی نیز موردمطالعه قرار محزون است.

جینسینگ پرویی م مقوی است. این خاربن محتوی ۲۰ اسید آمینه (دربرگیرنده هر ۸ اسید آمینهٔ ضروری)، چربی های مفید و پروتئین و ویتامین C است.

متد مصرف: برای برخورداری مناسب از خواص جینسینگ پرویی استعمال روزانه ۱ تا ۳ ملاقه چای خوری از آن وصیت می شود.

نکات: بخاطر افزایش مدت مراقبت پودر جینسینگ پرویی، می توانید آن را داخل یخچال حراست کنید. ۶. افزودن کاکائو برای جلوگیری از افسردگی



بسیاری از افراد عاشق کاکائو و شکلات هستند. زمانی که از پودر کاکائوی خام استفاده کنید، از خواص بیشتری نیز برخوردار می شوید. کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان های قوی و آهن بوده و برای سلامت قلب مفید است.

خاصیت ضدالتهاب کاکائو باعث کاهش فشار خون، افزایش کلسترول خوب (HDL) و کاهش کلسترول بد (LDL) می شود. کاکائو طعم دهش دارد. نیز خواص عمده دیگر کاکائو می توان به گشایش عملکرد شناختی، گشایش ابداع وخو و خاصیت ضدافسردگی اشاره کرد.

گونه استفاده: ۱ ملاقه غذاخوری پودر کاکائوی تازه کار را درون قهوه تان بریزید تا معیار فیبر، آنتی اکسیدان ها و منیزیم موجود تو آن را بوسیله طور چشمگیری افزایش دهید.

نکات: بهتر است از کاکائوی ارگانیک مصرف کنید. همچنین بهتر است دربارهٔ تضاد های بین پودر کاکائو و کاکائوی خام مطالعه کنید.

بسیاری از افراد می خواهند کاربرد قهوه پایگاه را کاهش دهند. بنابراین بهتر است از هر فنجان قهوه تان نهایت روزی را ببرید. افزودن مواد بالا موجب افزایش فواید قهوه شده و احتمالا مشکلی برای ما ساختن نمی کند. بااین حال برای دانستن کامل تأثیرات افزودن این مواد به قهوه بوسیله مطالعات بیشتری احتیاج است. در ادامه بخوانید: ۱۲ غذای سالم سرشار از آنتی اکسیدان را بشناسید

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها